Insula Mare a Brăilei

Țăcău, Nr. XXX

0722 222 222

Discută cu un reprezentant

Activit[ți

Află cum să-ți petreci timpul liber în colțul nostru de rai

Play Video

Experimentează ceva nou
cu activitățile noastre

Aruncă o privire în Lumea noastră minunată

Detalii Activități

Oferim serviciul de închiriere biciclete, pentru a vă permite să explorați natura înconjurătoare într-un mod activ și eco-friendly. Avem o varietate de biciclete, de la modele pentru drumetii la biciclete de munte, toate întreținute în mod regulat pentru a vă asigura siguranța și confortul.

Fie că doriți să explorați potecile înconjurătoare sau să vă bucurați de o plimbare relaxantă pe malul lacului, serviciul nostru de închiriere biciclete vă oferă posibilitatea de a vă bucura de peisajele naturale în modul cel mai pur.

Tarif Inchiriere:

🚲  – 20 lei

🚲 + 🚲 – 35 lei

🚲 + 🚲 + 🚲 – 45 lei

Bicicletele pot fi inchiriate de la locatie.

Oferim serviciul de închiriere articole de pescuit, pentru a vă permite să vă bucurați de hobby-ul dumneavoastră în mediul natural înconjurător. Avem o varietate de articole de pescuit, de la lansete la mulinete, momitoare, plastice si accesorii, toate întreținute în mod regulat pentru a vă asigura siguranța și confortul.

Tarif inchiriere:

🎣 + 🪱 – 30 lei;

🎣  + 🎣 + 🪱 – 55 lei;

Inchirierile se fac la locatie.

Oferim serviciul de închiriere caiac, pentru a vă permite să explorati lumea acvatică înconjurătoare într-un mod relaxant și cu stil. Avem o varietate de caiace, toate întreținute în mod regulat pentru a vă asigura siguranța și confortul. Fie că doriți să vă bucurați de peisajele lacului sau să pescuiți în râu, serviciul nostru de închiriere caiac vă oferă posibilitatea de a vă bucura de natură pe apă.

🚣‍♂️ – 30 lei;

🚣‍♂️ + 🚣‍♂️ – 50 lei;